DSC_0210[1]Furuboda Folkhögskola är mer än en vanlig skola

På Furuboda arbetar vi med ditt livslånga lärande, oberoende av i vilken skola du gått eller vilka förutsättningar du har. Vi vill ge dig tid och möjlighet att  utvecklas. För oss är det viktigt att erbjuda studier i mindre grupper och i lugnare takt.

Allmän kurs Behörighet
Ger dig  större valfrihet.
Denna kurs är för dig som vill studera på grundskole- och/eller gymnasienivå. Har du dålig erfarenhet av tidigare studier, behov av mer stöd och tid eller vill studera i liten grupp för att kunna koncentrera dig bättre. Då är Allmän kurs Behörighet på Furuboda något för dig! Du kan läsa svenska, engelska och matematik på högstadienivå eller läsa in behörighet från folkhögskola, med samhällsvetenskaplig inriktning.

Assistentkursen
Arbeta med människor. För dig som vill arbeta med människor som behöver assistans i hem, skola eller arbetsliv. I kursen ingår både praktiska och teoretiska moment, det du läser ger dig goda förutsättningar att möta yrkeslivet. Studierna består av föreläsningar, eget arbete och gruppdiskussioner, allt utifrån assistentens perspektiv. I varje termin ingår tre praktikveckor. Kursen är ettårig.
Läs mer om Assistentkursen i FURUBODA NU

Sök redan idag – kontakta skolkansliet 044 781 46 50 eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.
Ansökningsblankett